DENTAL WATERTEST WERKT SAMEN MET DENTAL DEPOTS EN MONDZORGKUNDIGEN AAN WATERKWALITEIT (2)

De maanden oktober en november staan volledig in het teken van de cursusmiddagen en -avonden voor mondzorgkundigen over de vernieuwde Richtlijn Infectiepreventie in Mondzorgpraktijken.
We hebben inmiddels 7 cursussen georganiseerd bij de dental depots van Dental Union, E-dental, Basiq Dental, Dental Partners Rotterdam, Utrecht Dental, Hofmeester E-dental Groep en Dental International.  Daarnaast hebben we ook in samenwerking met Smithuis tandtechniek een cursus infectiepreventie georganiseerd met spreker Alexa Laheij werkzaam bij de ACTA.

Bij de verschillende vestigingen van de dental depots zijn we van regio Utrecht, Zuid-Holland naar zelfs Groningen gegaan! Waar we ook zijn geweest, de interesse en het enthousiasme was erg groot.
Teun Rietmeijer (voorzitter van de werkgroep die de nieuwe richtlijn opstelde) had een duidelijk verhaal dat veel mondzorgkundigen inspireerde om gelijk aan de slag te gaan met de nieuwe richtlijnen en met name de focus op waterkwaliteit bij hun in de praktijk.

We waren erg blij dat onze expert sprekers en wij van DWT de geïnteresseerde praktijken direct een persoonlijk advies konden geven om deze alvast goed op weg te helpen.

De aankomende tijd hebben we nog 3 cursusmiddagen waar wij erg naar uitkijken.
Mocht u nu ook geïnteresseerd zijn in een informatie cursus, er zijn nog plaatsen beschikbaar.

Kijk op https://www.dentalwatertest.nl/inschrijving-cursus-teun-rietmeijer/ en geef u op!