Dental WaterTest | Onafhankelijk advies over uw waterkwaliteit

Over Dental WaterTest


Ons streven is schoon water in iedere mondzorgpraktijk

Wij streven naar schoon water in iedere mondzorgpraktijk!

Dental WaterTest brengt de kwaliteit van het unitwater in jouw praktijk in kaart. Dit doen we met een test waarvan alle stappen volledig geaccrediteerd zijn, wat het meest betrouwbare resultaat garandeert. Met dit resultaat weet je of je actie moet ondernemen om niet met vervuild water te blijven werken. Maar, ook zorgt het resultaat van onze test ervoor dat je niet onnodig (reinigings)kosten maakt.

Dental WaterTest is er om jou als mondzorgkundige, te helpen met het op orde krijgen én houden van de waterkwaliteit in jouw praktijk. Wij streven naar schoon water in iedere mondzorgpraktijk. Blijkt uit de test dat de waterkwaliteit in jouw praktijk niet voldoet aan de norm, dan stellen we (indien gewenst) samen met jou een actieplan en protocol op maat op.
Wij ontzorgen je in dit proces zo veel mogelijk, zodat je kunt doen waar je het liefst mee bezig bent: patiënten behandelen! 

Zonder zorgen voldoen aan zorgplicht

Om het risico van werken met vervuild water te beperken is er een wettelijk kader waaraan je dient te voldoen:

– Richtlijnen infectiepreventie in mondzorgpraktijken
– NEN 1006 (norm voor leidingwaterinstallaties)
– Zorgplicht voor uw patiënten (wet BIG en Kwaliteitswet Zorgintellingen)
– Drinkwaterbesluit

- Arbowet


Je denkt wellicht, weer een zorg extra. Maar, Dental WaterTest kan je dit geheel uit handen nemen. Zo voldoe je zonder zorgen aan jouw zorgplicht.

Onze kernwaarden

Betrouwbaar en onafhankelijk
Klantgericht (klant ontzorgen)
Doelgericht
Gezondheid van patiënten en medewerkers staat voorop

Kennis van zake en innovatief

Dental WaterTest petrischaaltjes

Wij testen de waterkwaliteit voor:

- Tandartsen

- Mondhygiënisten

- Implantologen

- Kaakchirurgen

- Orthodontisten

- Parodontologen

- Tandtechniekers

- Tandprotheticus

- (Mobiele tandartspraktijken)

Ons team

Sjors Vreeswijk - Dental WaterTest

Sjors Vreeswijk

Algemeen directeur /

Specialist waterkwaliteit

Mandy de Waardt - Dental WaterTest

Mandy de Waardt

Service Office Manager

Dental WaterTest

Norah Edery

Marketing specialist

Britt Vreeswijk - Dental WaterTest

Britt Vreeswijk

Communicatie specialist

Guus Vreeswijk - Dental WaterTest

Guus Vreeswijk

Oprichter Dental WaterTest

Wat onze klanten over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Maureen de Bree, Purmerend
“Ik werk samen met Dental WaterTest omdat ik erg gesteld ben op het persoonlijke contact en de goede service" 
Mondhygiënist Maureen de Bree
                                 Mondzorgcentrum Giethoorn                                  
“Korte duidelijke lijnen, goed geregeld.”
Tandarts Pascal Boer
FineDent, Houten
"Wij werken samen met Dental WaterTest omdat zij een goede en persoonlijke service bieden. Zij zijn zeer klantvriendelijk en er wordt altijd duidelijk gecommuniceerd." 
Praktijkmanager Andrea Frankfort
Tandheelkunde Velserbroek
"Dental WaterTest is een klantvriendelijk bedrijf, denkt graag mee en geeft duidelijk advies." 
Mondhygiëniste K. Ras Duvalois

Onze partners

Normec BioBeheer

Onze partner Normec is een snel groeiend bedrijf op het gebied van testen, inspecteren, certificeren en compliance. De Normec Group heeft verschillende expertises onder één dak. De samenwerking met Dental WaterTest heeft betrekking op de expertises BioBeheer en AquaServa.
Normec BioBeheer heeft een eigen geaccrediteerd laboratorium voor monsterafname, onderzoek en analyse van water- en luchtmonsters. Praktijken worden periodiek bezocht door een monsternemers van Normec BioBeheer. Om dit voor jou zo prettig mogelijk te maken werkt Normec BioBeheer met vaste monsternemers en installateurs. Hij kent jouw installaties goed en weet na de eerste keer precies waar hij moet zijn om monsters te nemen. Op deze manier word je zo min mogelijk gestoord tijdens jouw werk.

Logo Unica

Normec AquaServa

Normec AquaServa is er voor alle werkzaamheden met betrekking tot water- en gebouwveiligheid. Denk aan risicoanalyse, tekenwerk en het beheer van installaties. Maar ook voor praktische zaken als een gecertificeerde veiligheidskeuring, het desinfecteren van besmette leidingen en de controle van brandblusmiddelen.
Normec plaatst en vervangt ook keerkleppen en reinigt vervuilde leidingen, zowel voor als in de unit. Daarnaast hebben ze ook kennis van en diensten op het gebied van brandveiligheid en lucht.

Met de takken BioBeheer en AquaServa is Normec een veelzijdige partner. Hun aanbod is een mooie aanvulling op onze dienstverlening, waarmee we jou als klant altijd een passende oplossing kunnen bieden.

Logo DentalPlek

DentalPlek

Dental Plek is hét online platform voor jouw mondzorgpraktijk: een makkelijke en veilige omgeving voor al jouw interne en externe communicatie- en documentatie-stromen. Het is een centrale plek waar iedereen in de praktijk zijn of haar taken gemakkelijk beheert.

Dental Plek maakt jouw werk overzichtelijker, leuker en veiliger.


Dental WaterTest maakt gebruik van Dental Plek om resultaten te delen, afspraken voor monsternames inzichtelijk te maken en geeft jou de mogelijkheid met Dental WaterTest te chatten.
Pretain Technologies logo

Pretain Technologies

Pretain Technologies is een bedrijf dat is ontstaan uit een samenwerking van meerdere ondernemers. Ondernemers actief in verschillende sectoren, maar met de nadruk op duurzame en hygiënische oppervlakteoplossingen. De ondernemers bundelden in 2015 hun krachten om de strijd aan te gaan tegen de steeds groter wordende bacteriële en virale besmetting.

De productlijn van Pretain Technologies bestaat onder andere uit PretainCoat. Dit is de eerste duurzame zelfreinigende (desinfecterende) coatingoplossing tegen bacteriën en virussen (inclusief coronavirus) ter wereld. Zodra PretainCoat is aangebracht worden oppervlakken zelfreinigend en beginnen microben, zoals bacteriën, virussen, schimmelsporen in de lucht en chemische verbindingen, zoals VOS, af te breken. PretainCoat is zowel ECHA-geregistreerd als EPA- en FDA-geregistreerd.
In combinatie met andere producten van Pretain Technologies kan een maximaal ‘steriele’ omgeving gecreëerd worden.  

Overige Partners van Dental WaterTest