Dental WaterTest | Onafhankelijk advies over uw waterkwaliteit

Over Dental WaterTest


Ons streven is schoon water in iedere mondzorgpraktijk

Wij streven naar schoon water in iedere mondzorgpraktijk!

Dental WaterTest brengt de kwaliteit van het unitwater in uw praktijk in kaart. Dit doen we met een test waarvan alle stappen volledig geaccrediteerd zijn, wat het meest betrouwbare resultaat garandeert. Met dit resultaat weet u of u actie moet ondernemen om niet met vervuild water te blijven werken. Maar, ook zorgt het resultaat van onze test ervoor dat u niet onnodig (reinigings)kosten maakt.

Dental WaterTest is er om u, als mondzorgkundige, te helpen met het op orde krijgen én houden van de waterkwaliteit in uw praktijk. Wij streven naar schoon water in iedere mondzorgpraktijk. Blijkt uit de test dat de waterkwaliteit in uw praktijk niet voldoet aan de norm, dan stellen we (indien gewenst) samen met u een actieplan en protocol op maat op.
Wij ontzorgen u in dit proces zo veel mogelijk, zodat u kunt doen waar u het liefst mee bezig bent: patiënten behandelen! 

Zonder zorgen voldoen aan zorgplicht

Om het risico van werken met vervuild water te beperken is er een wettelijk kader waaraan u dient te voldoen:

– Richtlijnen infectiepreventie in mondzorgpraktijken
– NEN 1006 (norm voor leidingwaterinstallaties)
– Zorgplicht voor uw patiënten (wet BIG en Kwaliteitswet Zorgintellingen)
– Drinkwaterbesluit

- Arbowet


U denkt wellicht, weer een zorg extra. Maar, Dental WaterTest kan u dit geheel uit handen nemen. Zo voldoet u zonder zorgen aan uw zorgplicht.

Onze kernwaarden

Betrouwbaar en onafhankelijk
Klantgericht (klant ontzorgen)
Doelgericht
Gezondheid van patiënten en medewerkers staat voorop

Kennis van zake en innovatief

Dental WaterTest petrischaaltjes

Wij testen de waterkwaliteit voor:

- Tandartsen

- Mondhygiënisten

- Implantologen

- Kaakchirurgen

- Orthodontisten

- Parodontologen

- Tandtechniekers

- Tandprotheticus

- (Mobiele tandartspraktijken)

Ons team

Sjors Vreeswijk

Algemeen directeur /

Specialist waterkwaliteit

Britt Vreeswijk communicatie specialist

Britt Vreeswijk

Communicatie

Norah Edery

Marketing

Guus Vreeswijk

Oprichter Dental WaterTest

Mandy de Waardt

Service Office Mangager

Wat onze klanten over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Maureen de Bree, Purmerend
“Ik werk samen met Dental WaterTest omdat ik erg gesteld ben op het persoonlijke contact en de goede service" 
Mondhygiënist Maureen de Bree
                                 Mondzorgcentrum Giethoorn                                  
“Korte duidelijke lijnen, goed geregeld.”
Tandarts Pascal Boer
FineDent, Houten
"Wij werken samen met Dental WaterTest omdat zij een goede en persoonlijke service bieden. Zij zijn zeer klantvriendelijk en er wordt altijd duidelijk gecommuniceerd." 
Praktijkmanager Andrea Frankfort
Tandheelkunde Velserbroek
"Dental WaterTest is een klantvriendelijk bedrijf, denkt graag mee en geeft duidelijk advies." 
Mondhygiëniste K. Ras Duvalois

Onze partners

Normec BioBeheer

Onze partner Normec is een snel groeiend bedrijf op het gebied van testen, inspecteren, certificeren en compliance. De Normec Group heeft verschillende expertises onder één dak. De samenwerking met Dental WaterTest heeft betrekking op de expertises BioBeheer en AquaServa.
Normec BioBeheer heeft een eigen geaccrediteerd laboratorium voor monsterafname, onderzoek en analyse van water- en luchtmonsters. Praktijken worden periodiek bezocht door een monsternemers van Normec BioBeheer. Om dit voor u zo prettig mogelijk te maken werkt Normec BioBeheer met vaste monsternemers en installateurs. Hij kent uw installaties goed en weet na de eerste keer precies waar hij moet zijn om monsters te nemen. Op deze manier wordt u zo min mogelijk gestoord tijdens uw werk.

Logo Unica

Normec AquaServa

Normec AquaServa is er voor alle werkzaamheden met betrekking tot water- en gebouwveiligheid. Denk aan risicoanalyse, tekenwerk en het beheer van installaties. Maar ook voor praktische zaken als een gecertificeerde veiligheidskeuring, het desinfecteren van besmette leidingen en de controle van brandblusmiddelen.
Normec plaatst en vervangt ook keerkleppen en reinigt vervuilde leidingen, zowel voor als in de unit. Daarnaast hebben ze ook kennis van en diensten op het gebied van brandveiligheid en lucht.

Met de takken BioBeheer en AquaServa is Normec een veelzijdige partner. Hun aanbod is een mooie aanvulling op onze dienstverlening, waarmee we u als klant altijd een passende oplossing kunnen bieden.

Logo DentalPlek

DentalPlek

Dental Plek is hét online platform voor uw mondzorgpraktijk: een makkelijke en veilige omgeving voor al uw interne en externe communicatie- en documentatie-stromen. Het is een centrale plek waar iedereen in de praktijk zijn of haar taken gemakkelijk beheert.

Dental Plek maakt uw werk overzichtelijker, leuker en veiliger.


Dental WaterTest maakt gebruik van Dental Plek om resultaten te delen, afspraken voor monsternames inzichtelijk te maken en geeft u de mogelijkheid met Dental WaterTest te chatten.
Pretain Technologies logo

Pretain Technologies

Pretain Technologies is een bedrijf dat is ontstaan uit een samenwerking van meerdere ondernemers. Ondernemers actief in verschillende sectoren, maar met de nadruk op duurzame en hygiënische oppervlakteoplossingen. De ondernemers bundelden in 2015 hun krachten om de strijd aan te gaan tegen de steeds groter wordende bacteriële en virale besmetting.

 De productlijn van Pretain Technologies bestaat onder andere uit PretainCoat. Dit is de eerste duurzame zelfreinigende (desinfecterende) coatingoplossing tegen bacteriën en virussen (inclusief coronavirus) ter wereld. Zodra PretainCoat is aangebracht worden oppervlakken zelfreinigend en beginnen microben, zoals bacteriën, virussen, schimmelsporen in de lucht en chemische verbindingen, zoals VOS, af te breken. PretainCoat is zowel ECHA-geregistreerd als EPA- en FDA-geregistreerd.
 In combinatie met andere producten van Pretain Technologies kan een maximaal ‘steriele’ omgeving gecreëerd worden.  

Overige Partners van Dental WaterTest