arrow_drop_up arrow_drop_down

Over Dental WaterTest


Ons streven is schoon water in iedere mondzorgpraktijk

Wij streven naar schoon water in iedere mondzorgpraktijk!

Dental WaterTest brengt de kwaliteit van het unitwater in uw praktijk in kaart. Dit doen we met een test waarvan alle stappen volledig geaccrediteerd zijn, wat het meest betrouwbare resultaat garandeert. Met dit resultaat weet u of u actie moet ondernemen om niet met vervuild water te blijven werken. Maar, ook zorgt het resultaat van onze test ervoor dat u niet onnodig (reinigings)kosten maakt.

Dental WaterTest is er om u, als mondzorgkundige, te helpen met het op orde krijgen én houden van de waterkwaliteit in uw praktijk. Wij streven naar schoon water in iedere mondzorgpraktijk. Blijkt uit de test dat de waterkwaliteit in uw praktijk niet voldoet aan de norm, dan stellen we (indien gewenst) samen met u een actieplan en protocol op maat op.
Wij ontzorgen u in dit proces zo veel mogelijk, zodat u kunt doen waar u het liefst mee bezig bent: patiënten behandelen! 

Zonder zorgen voldoen aan zorgplicht

Om het risico van werken met vervuild water te beperken is er een wettelijk kader waaraan u dient te voldoen:

– Richtlijnen infectiepreventie in mondzorgpraktijken
– NEN 1006 (norm voor leidingwaterinstallaties)
– Zorgplicht voor uw patiënten (wet BIG en Kwaliteitswet Zorgintellingen)
– Drinkwaterbesluit

- Arbowet


U denkt wellicht, weer een zorg extra. Maar, Dental WaterTest kan u dit geheel uit handen nemen. Zo voldoet u zonder zorgen aan uw zorgplicht.

Onze kernwaarden

Betrouwbaar en onafhankelijk
Klantgericht (klant ontzorgen)
Doelgericht
Gezondheid van patiënten en medewerkers staat voorop

Kennis van zake en innovatief

Dental WaterTest petrischaaltjes

Wij testen de waterkwaliteit voor:

- Tandartsen

- Mondhygiënisten

- Implantologen

- Kaakchirurgen

- Orthodontisten

- Parodontologen

- Tandtechniekers

- Tandprotheticus

- (Mobiele tandartspraktijken)

Ons team

Sjors Vreeswijk

Algemeen directeur /

Specialist waterkwaliteit

Anja Wierts

Office Manager

Britt Vreeswijk

Communicatie

Norah Edery

Marketing

Guus Vreeswijk

Oprichter Dental WaterTest

Wat onze klanten over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Maureen de Bree, Purmerend
“Ik werk samen met Dental WaterTest omdat ik erg gesteld ben op het persoonlijke contact en de goede service" 
Mondhygiënist Maureen de Bree
                                 Mondzorgcentrum Giethoorn                                  
“Korte duidelijke lijnen, goed geregeld.”
Tandarts Pascal Boer
FineDent, Houten
"Wij werken samen met Dental WaterTest omdat zij een goede en persoonlijke service bieden. Zij zijn zeer klantvriendelijk en er wordt altijd duidelijk gecommuniceerd." 
Praktijkmanager Andrea Frankfort
Tandheelkunde Velserbroek
"Dental WaterTest is een klantvriendelijk bedrijf, denkt graag mee en geeft duidelijk advies." 
Mondhygiëniste K. Ras Duvalois

Onze partners

Kiwa Inspecting & Testing

Kiwa Inspecting & Testing is een onafhankelijk (RvA) geaccrediteerd laboratorium voor onder andere het nemen van watermonsters en het maken van legionella analyses.

Kiwa Compliance is een adviesbureau en adviseert op het gebied van verschillende milieuvraagstukken. Ze hebben zich gespecialiseerd in Legionella, binnenmilieu, hygiëne onderzoek en gezonde & veilige werkomstandigheden.


Zowel Kiwa Inspecting & Testing als Kiwa Compliance  is onderdeel van de Shield Group, een bedrijvengroep actief op het gebied van: testen, inspecties, consultancy, educatie, data services en risico & compliance management. Shield Group wordt gedreven door kwaliteit, flexibiliteit en een snelle levering van resultaten. Drijfveren die Kiwa in onze ogen de perfecte partners maken.

Logo Unica

Unica Building Services

Unica Building Services beheert en onderhoudt alle gebouw gebonden installaties om opdrachtgevers te verzekeren van een comfortabele, duurzame, veilige en gezonde omgeving. Zo zijn Unica en Dental WaterTest overeengekomen om BA-keerkleppen te installeren bij mondzorgpraktijken. Dental WaterTest komt regelmatig een verkeerde keerklep tegen die niet voldoet aan de richtlijn, niet goed en/of zonder afsluiters is geplaatst waardoor de keerklep niet kan worden gecontroleerd.


Door deze samenwerking kunnen wij door heel Nederland binnen 2 weken de juiste BA-keerklep plaatsen, die ook direct op de juiste manier wordt geïnstalleerd zodat deze ook kan worden gecontroleerd. Hierdoor voldoet de praktijk aan de richtlijn en hoeft men geen zorgen meer de maken.
Logo Dental Plek

Dental Plek

Dental Plek is hét online platform voor uw mondzorgpraktijk: een makkelijke en veilige omgeving voor al uw interne en externe communicatie- en documentatie-stromen. Het is een centrale plek waar iedereen in de praktijk zijn of haar taken gemakkelijk beheert.

Dental Plek maakt uw werk overzichtelijker, leuker en veiliger.


Dental WaterTest maakt gebruik van Dental Plek om resultaten te delen, afspraken voor monsternames inzichtelijk te maken en geeft u de mogelijkheid met Dental WaterTest te chatten.

Overige Partners van Dental WaterTest

Cookies