Dental WaterTest | Hét unieke DCW Desinfectiesysteem

Nooit meer last van biofilm met het allernieuwste desinfectiesysteem!

Hét systeem dat jou 100% garantie biedt.

DCW Desinfectiesysteem T01

In cases van de afgelopen jaren merkten we dat er geen systeem en/of desinfectiemiddel was dat altijd de oplossing biedt als het gaat om het verwijderen van een biofilm (met legionella) en er ook voor zorgt dat er geen biofilm meer terugkomt. Veel mondzorgpraktijken blijven problemen houden met de waterkwaliteit. Ze besteden hier veel tijd aan en maken hoge kosten met wisselend succes. Ook zijn de meeste van deze producten schadelijk voor het milieu en kunnen gevaarlijk zijn voor de gezondheid van mensen.

Met trots presenteren wij het nieuwe DCW Desinfectiesysteem T01. Als enige partij in Nederland kunnen wij jou deze generator, afkomstig uit Denemarken, aanbieden. 

Het DCW Desinfectiesysteem T01 zet met behulp van elektriciteit zout en water om in een veilig onderchlorig zuur insitu. Dit krachtige middel is geclassificeerd volgens EU richtlijnen als niet-toxisch en biologisch afbreekbaar. Hierdoor is het een veilig middel om te gebruiken en verwijdert en voorkomt het biofilm in jouw waterleidingen. We zetten de belangrijkste voordelen voor je op een rijtje:

  • Verwijdert biofilm in korte tijd en zorgt dat het niet meer terugkomt

  • Schakelt gegarandeerd de Legionellabacterie uit

  • Klein en voordelig systeem: Al te gebruiken vanaf één dental unit

  • Onschadelijk voor de gezondheid van mensen en het milieu

  • Inzetbaar bij zowel units aangesloten op het waterleidingnet als units met een flessensysteem

  • Duurzaam: systeem is laag in energieverbruik

Verwijder en voorkom biofilm in jouw waterleidingen met het DCW Desinfectiesysteem T01. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw mondzorgpraktijk? Vraag het ons!

Voordelen van het DCW Desinfectiesysteem T01

Verwijdert biofilm in korte tijd en zorgt dat het niet meer terugkomt

Onschadelijk voor de gezondheid van mensen

Onschadelijk voor het milieu: niettoxisch en biologisch afbreekbaar

Inzetbaar bij zowel units aangesloten op het waterleidingnet als flessensysteem

Klein en voordelig systeem: al te gebruiken bij 1 dental unit. En duurzaam in energieverbruik.

Hoe werkt het DCW Desinfectiesysteem T01?

Het DCW Desinfectiesysteem T01 is toepasbaar op veel sectoren. Dental WaterTest heeft de technologie verder gespecificeerd op de tandheelkundige branche. Bekijk het filmpje hiernaast om een algemene indruk te krijgen van het systeem.

Geïnteresseerd in het DCW T01 Systeem? 

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen graag wat de mogelijkheden voor implementatie bij jou in de praktijk zijn.


DCW Desinfectiesysteem succesvol bij

Praktijk voor orthodontie Dr. J.M.C. Ostyn

Als eerste praktijk in Nederland heeft Praktijk voor orthodontie Dr. J.M.C. Ostyn gebruik gemaakt van het DCW Desinfectiesysteem. Een enorm succes na ruim 2 jaar hard werken om de waterkwaliteit op orde te krijgen.
‘Dat de units nu schoon zijn en met behulp van het systeem schoon blijven, scheelt ons veel tijd. Na al dat extra spoelen kunnen we nu weer terug naar het ‘normale’ spoelprotocol.