‘DOOR SAMEN TE WERKEN BIEDEN WE PRAKTIJKEN SERVICE’
‘DOOR SAMEN TE WERKEN BIEDEN WE PRAKTIJKEN SERVICE’
28 mei 2018 

‘DOOR SAMEN TE WERKEN BIEDEN WE PRAKTIJKEN SERVICE’

‘Mijn compagnon, Erik Martens, startte Buren Dental tien jaar geleden vanaf zijn slaapkamer’, vertelt Toni Brienissen, één van de twee eigenaren van Buren Dental. Buren Dental is röntgen-specialist in de dentale branche, gericht op service en onderhoud van digitale röntgenapparatuur. Om beeldkwaliteit van röntgenapparatuur te kunnen meten schafte hij een stralingsmeter aan. In die periode bleken veel klanten geen KEW dossier te hebben.  Een aantal praktijken waren op de hoogte van de stralingsmeter van Erik. Ook is hij in het bezit van het diploma ‘Coördinerend Stralingsdeskundige’, wat maakt dat hij zelf een handtekening onder een dossier kan zetten. Dit leidde er toe dat hij geregeld het verzoek kreeg een dossier te maken.  Erik en ik kenden elkaar al uit de branche. Hij vroeg me in eerste instantie om bij hem te komen werken. Dit is uitgegroeid tot een partnership’.

‘Steeds vaker krijgen we de vraag of we ook water testen. Een gezamenlijke partner, Croonen Dental Service, heeft Dental WaterTest en Buren Dental aan elkaar voorgesteld. Onze dienstverlening vult elkaar aan. Ook hebben we overeenkomende waarden. Een mooie basis voor een goede samenwerking’, legt Toni uit. ‘Onze dienstverlening moet van a tot z goed zijn en voldoen aan de wetgeving. Daarnaast lopen we graag voorop in de markt. Dit is ook de werkwijze van Dental WaterTest. Bij beide is het hoogste doel niet het halen van de test, maar zorgen voor veiligheid. Klanten waarderen dit’, aldus de enthousiaste röntgen-specialist.

‘We zijn blij met de samenwerking met Dental WaterTest’, geeft de mede-eigenaar aan. ‘Hiermee bieden we praktijken service. Met Dental WaterTest als partner voor de waterkwaliteit en Croonen Dental Service als partner voor onderhoud van behandeleenheden kunnen we onze klanten een ‘totaalpakket’ bieden’.

Over de schrijver
Reactie plaatsen