DENTAL PLEK, DE NIEUWE PARTNER VAN DENTAL WATERTEST
DENTAL PLEK, DE NIEUWE PARTNER VAN DENTAL WATERTEST
12 februari 2018 

DENTAL PLEK, DE NIEUWE PARTNER VAN DENTAL WATERTEST

Dental WaterTest loopt graag voorop! Om die reden zijn we druk bezig geweest met de vraag hoe we het beste in kunnen spelen op de invoering van de AVG, in mei van dit jaar. We hebben het antwoord op de vraag gevonden: samenwerken met Dental Plek.

Wat is Dental Plek?

Dental Plek voorziet mondzorgprofessionals, dentale bedrijven en brancheorganisaties van een gebruiksvriendelijk (Cloud) platform waarop alle communicatie-, documentatie- en informatiestromen veilig samenkomen, zoals de nieuwe wetgeving dat eist.
Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Er wordt zodoende van (mondzorg)praktijkeigenaren verwacht dat ze veilig omgaan met patiëntgegevens. Dental Plek heeft de vereiste veiligheidsmaatregelen in het platform verwerkt, zodat praktijken met Dental Plek op veel fronten direct AVG-proof werken.

Wat betekent werken met Dental Plek voor u?

Nu we binnen Dental WaterTest samenwerken met Dental Plek betekent dit dat u binnen de omgeving van Dental Plek onder andere:

  • afspraken voor de monstername plant;
  • resultaten van metingen bewaart;
  • overleg voert over protocollen.

Met Dental WaterTest heeft u te allen tijden overzicht en inzage in de afsprakenstatus en de resultaten van uw waterkwaliteit. Maar, er is meer….

Dental Plek is ontstaan uit de behoefte van mondzorgpraktijken. Met Dental Plek komt in de mondzorg een einde aan de grote hoeveelheid e-mails, onveilige WhatsApp groepen (niet AVG-proof!) en de onoverzichtelijke verzameling protocollen en dossiers. Omdat u als mondzorgprofessional vaak verwijderd bent van een vaste werkplek, kunt u niet direct bij uw e-mail en documenten. Daarvoor is een mobiele app ontwikkeld.

Interesse in een demo of workshop?

Logo Dental Plek, platform voor tandartsen, mondhygiënisten, orthodontisten, mondzorgkundigenNu u, via Dental WaterTest werkt met Dental Plek, kunnen we het ons voorstellen dat u er meer uit wilt halen. We hebben de afspraak gemaakt met Dental Plek dat u een demo aan kunt vragen. Hierin ziet u alle mogelijkheden binnen Dental Plek. Ook kunt u gratis een workshop volgen. Interesse? Ga naar de website van Dental Plek en laat een bericht achter.

 

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen