DE EERSTE DAG ZIT ER BIJNA OP!
DE EERSTE DAG ZIT ER BIJNA OP!

Het is nu zaterdagavond. Dag 1 zit er bijna op. We hebben de eerste kilometers afgelegd. Ik voel me goed. Het is goed weer en ik heb lekker gelopen. Wel iets te snel voor mijn doen. We zijn nu op weg naar het volgende kamp. Daar kunnen we uitrusten en krijgen we een massage om vanavond en vannacht weer te kunnen lopen.

Nog even over vrijdagavond. We kwamen toen aan bij ons eerste kamp, dichtbij Parijs. Vooraf had ik verwacht dat iedereen zou gaan relaxen, maar dat programma zag er iets anders uit. De BBQ werd aangestoken en er werd gedanst. Echt hilarisch. Na een uur waren de wc’s al verstopt, maar dat mocht de pret niet drukken.

Morgen doe ik opnieuw kort verslag.

Groet, Joep Vreeswijk

Joep Vreeswijk Dental Runners, team 200 Roparun 2018 Dental WaterTest

Team Dental Runners 2018

Over de schrijver
Reactie plaatsen