arrow_drop_up arrow_drop_down
21 mei 2018 

HET ROPARUN AVONTUUR ZIT EROP!

We zijn weer in Rotterdam. Meedoen met de Roparun was echt een bijzonder avontuur! Zo fijn dat ik dit heb kunnen doen voor al die mensen die zo ziek zijn. Door de adrenaline voel ik me nu eigenlijk nog best goed. Gister had ik het zwaar, maar vandaag ging het eigenlijk prima. Wat wel een minpuntje was vandaag waren de blaren die ik kreeg. Gelukkig ben ik goed verzorgd en was de pijn daarna te doen. Het besef dat je er bijna bent en het aanmoedigen van alle mensen langs de kant, zorgen ervoor dat je een stuk lichter loopt. Sommige dorpen hadden flink uitgepakt. Er werd feest gevierd en er was er zelfs één bij waar ze aan de deelnemers stukken spare-ribs uitdeelden. Lekker, voor onderweg, haha.

Nu eerst een drankje drinken met mijn vriendin, vrienden en familie die me bij de finish op hebben gewacht. Daarna eindelijk onder de douche en heel vroeg naar bed. Heel hartelijk dank voor jullie steun. Zodra ik weet welk bedrag de dental runners hebben opgehaald, laat ik dat weten.

Groet, Joep

Joep Vreeswijk over finish

Dental Runners en Joep Vreeswijk Dental WaterTest komen over de finish Roparun Rotterdam

 

 

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Test

ik snap er niets van

test 

Plenty of space for a smooth sub-title!

Download this E-book now, for free!

Try to persuade your visitor to download your E-book! Maybe you can make a list of the benefits or just write something about the awesome content that's inside!
No opt-in form has been selected
Cookies