‘WE HEBBEN GELUKKIG EEN FLEXIBEL TEAM:-)’
‘WE HEBBEN GELUKKIG EEN FLEXIBEL TEAM:-)’
04 juni 2017 

‘WE HEBBEN GELUKKIG EEN FLEXIBEL TEAM:-)’

We zijn net in België aangekomen. Dat klinkt goed, al is het natuurlijk nog een heel eind naar Rotterdam. Ik vind het ontzettend leuk om mee te doen, maar pittig is het wel.

Het is nu zondag 12.15 uur. Vannacht om 02.30 uur zijn we weer begonnen met lopen. Aan één stuk door tot 07.00 uur vanmorgen. Toen we weer begonnen was ik behoorlijk stijf. Ook de aanhechting bij mijn knie begon te zeuren. Het hakt er toch behoorlijk in. Eén van de fietsers heeft het toen even van me overgenomen en ik ben gaan navigeren. Fijn dat we een flexibel team hebben:-). De fysio heeft me vervolgens goed onder handen genomen en nu gaat het weer goed. Hij heeft me mijn oude schoenen weer laten aantrekken en me op het hard gedrukt niet te hard van stapel te lopen.

De sfeer is nog steeds goed. Je merkt dat anderen wat last krijgen van slaapgebrek. Ik mag dan wat fysieke klachten hebben, tegen weinig slaap kan ik gelukkig goed.

Ik verwacht dat ik het volgende verslag zal doen als we morgen in Rotterdam zijn aangekomen. Heb al van veel mensen gehoord dat ze ons komen inhalen. Erg leuk:-).

Over de schrijver
Reactie plaatsen