WE HEBBEN €15.000,00 OPGEHAALD!
WE HEBBEN €15.000,00 OPGEHAALD!

Vandaag is het bekend gemaakt. Onze groep heeft ruim €15.000,00 opgehaald. Een prachtig bedrag dat wordt besteed aan het veraangenamen van het leven van mensen met kanker. Tot nu toe is er door 321 deelnemende teams bijna 2 miljoen euro opgehaald. Dit bedrag zal nog verder oplopen aangezien nog niet alle teams de opbrengst bekend hebben gemaakt.

Onthaald door voorzitter ANT en KNMT

In de estafette hebben we als team 530 kilometer afgelegd, van Parijs naar Rotterdam. Met een gemiddelde snelheid van 10,8 km/uur hebben we er bijna vijftig uur over gedaan. We werden als team gesponsord (hoofdsponsors) door ANT en KNMT. Beide voorzitters, Jan Willem Vaartjes (ANT) en Wolter Brands (KNMT), hebben ons op de Coolsingel onthaald (zie foto) .

Ontvangst voorzitters ANT en KNMT Rotterdam, Roparun 2017, Team 200 Dental Runners, Sjors Vreeswijk, Dental WaterTest

Ontvangst voorzitters ANT en KNMT

Herstel

Bijna een week later kan ik zeggen dat ik weer bijgeslapen ben en dat de spierpijn is verdwenen:-). Het enige waar ik helaas nog last van heb is de aanhechting bij mijn knie. Hopelijk is dit over een paar dagen minder. Ik kijk terug op een hele bijzondere ervaring. Toen we in Rotterdam waren aangekomen was ik eigenlijk te vermoeid om dit te beseffen, maar na een paar dagen is er een zekere trots gekomen. Heel bijzonder is ook dat je start met een groep mensen die je niet of nauwelijks kent en waar je na een paar dagen echt een band mee hebt opgebouwd, door dit samen te doen. Dat is mooi!

Over de schrijver
Reactie plaatsen