HET ZIT EROP!
HET ZIT EROP!

Moe (zeg maar: uitgeput), maar voldaan.

We hebben de finish, de Coolsingel, bereikt. Langs de kant stonden veel mensen die ons mentaal hebben bijgestaan tijdens de laatste meters. Dit is het dan. Het resultaat van maanden trainen, gezond eten en geld inzamelen. Een fantastische ervaring voor een heel goed doel!

Guus Vreeswijk Dental WaterTest Roparun 2016

Guus Vreeswijk, Roparun Meerkerk 2016

Guus Vreeswijk Dental WaterTest finish Roparun Coolsingel Rotterdam 2016

Team 200 Dental Runners, Coolsingel Rotterdam 2016

 

 

 

 

 

 

De laatste dag

De laatste dag was fysiek de zwaarste, maar in z’n geheel toch beter te doen dan gisteren. Gisteren ging het conditioneel prima, maar de pijn in mijn knieën was zo heftig dat ik best wel opzag tegen nog een dag. Vandaag was de pijn nog erger, maar door het idee dat je er bijna bent, het feit dat je met z’n allen bent en het enthousiasme van familie en vrienden die op een aantal plekken langs de kant stonden, ging het snel.

Afscheid

Pas vier dagen kennen we elkaar (althans ik de rest van de groep. Een aantal kennen elkaar al langer). Maar, door de intensiteit van het samenzijn is afscheid nemen toch raar. Het doet me denken aan afscheid nemen van je reisgenoten nadat je op kamp was geweest in de vierde klas van de middelbare school. Je bent continue bij elkaar geweest en hebt met elkaar een ervaring gedeeld. Nog even nagenieten bij een bbq in de tuin van Didi en dan na een hele, lange, warme douche mijn bed in.

Opbrengst

Hoeveel geld we met elkaar hebben opgehaald weet ik nog niet. Een bericht daarover volgt snel.

Sportieve groet,

Guus Vreeswijk

Over de schrijver
Reactie plaatsen