DENTAL WATERTEST WERKT SAMEN MET DENTAL DEPOTS EN MONDZORGKUNDIGEN AAN WATERKWALITEIT
DENTAL WATERTEST WERKT SAMEN MET DENTAL DEPOTS EN MONDZORGKUNDIGEN AAN WATERKWALITEIT
07 oktober 2016 

DENTAL WATERTEST WERKT SAMEN MET DENTAL DEPOTS EN MONDZORGKUNDIGEN AAN WATERKWALITEIT

“Dental WaterTest had een heel helder en duidelijk verhaal over de waterkwaliteit samen met de presentatie van Teun Rietmeijer. Fijn om nu te weten dat je het unit-watermanagement als praktijk met een gerust hart uit handen kunt geven.” zegt Monique de Bye, praktijkmanager van Tandartsen Castellum.

Afgelopen donderdag 6 oktober en vrijdag 7 oktober organiseerde wij in samenwerking met Dental Union en E-Dental de eerste van een reeks cursussen over de vernieuwde Richtlijn Infectiepreventie in Mondzorgpraktijken.
De cursussen werden gegeven door tandarts Teun Rietmeijer, voorzitter van de werkgroep die de nieuwe richtlijn opstelde.

Centraal stonden de wijzigingen t.o.v. de vorige WIP-richtlijnen. De belangrijkste wijziging zit in het hoofdstuk WATERKWALITEIT waar dan ook de meeste aandacht naar uit is gegaan.

Grootste verandering: praktijken moeten elk half jaar hun unitwater controleren.

In de oude WIP-richtlijn was al wel opgenomen dat de waterkwaliteit aan een bepaalde norm moet voldoen, alleen de controle daarvan was nog niet verplicht.

Het was voor ons een enorme eer om ruim 65 mondzorgkundigen in één week te kunnen informeren over de vernieuwde WIP-richtlijnen en te laten weten hoe Dental WaterTest hen kan ontzorgen.

De cursussen werd als zeer positief ervaren door de bezoekers en wij kijken uit naar de volgende cursus middagen en avonden die wij organiseren i.s.m. Basic Dental, Dental Partners, Utrecht Dental, Hofmeester E-Dental groep, Dental International en Hofmeester Dental.

Geïnteresseerd in de informatie cursus? Er zijn nog plaatsen beschikbaar, kijk op https://www.dentalwatertest.nl/inschrijving-cursus-teun-rietmeijer/ en geef u op!

Dental Union, E-Dental, Dental WaterTest, Teun Rietmeijer, WIP

Cursus vernieuwde Richtlijn Infectiepreventie in Mondzorgpraktijken bij Dental Union

Over de schrijver
Reactie plaatsen