‘HET DUURT NU NIET LANG MEER’
‘HET DUURT NU NIET LANG MEER’

Er komen allerlei appjes binnen in What’s App groepen van vrienden die plannen maken voor het Pinksterweekend. Bbq’en, een weekendje kamperen, naar een festival… Compleet andere plannen dan de mijne. Nog maar anderhalve week en dan is het zover, de Roparun. Ik heb er zeker zin in, maar de spanning begint ook te stijgen.

Geregeld is er contact tussen teamleden. Iedereen is hard aan het trainen en druk bezig met het binnenhalen van geld. Het motiveert me enorm dat iedereen er echt voor gaat. Ik heb daardoor nu al het gevoel dat we bezig zijn met het leveren van een teamprestatie. Daarnaast wil ik zeker niet onderdoen voor de anderen, dus doe ik er ook steeds weer een schepje bovenop: een km extra lopen, een paar keer meer opdrukken en nog een mailing de deur uit voor de financiële bijdragen. Ik heb onder andere onze partners gevaagd me te steunen. Er is al gedoneerd en er zijn nog verschillende toezeggingen gedaan. Hier ben ik enorm blij mee!

Sjors Vreeswijk, Roparun, Dental WaterTest, KNMT

Sjors Vreeswijk

Alcoholvrij sinds Koningsdag
Tijdens onze kennismaking in april hoorden we wat we aan kleding moeten hebben. Je moet rekening houden met zowel hitte als met koud en regenachtig weer. Ik heb dan ook nog flink geshopt. Ook een tweede paar schoenen is aangeschaft. Deze ben ik de laatste weken flink aan het inlopen, zodat ze even lekker zitten als mijn andere. Aan de voorbereidingen kan het dus niet liggen… Ik heb na Koningsdag zelfs geen druppel alcohol meer gedronken, zodat herstellen na een training sneller gaat. Dat is wel even afzien, maar ik moet eerlijk bekennen dat een malt biertje op een zonovergoten dag ook best smaakt.

Bijdragen zijn zeker nog welkom!
Heeft u nog niet gedoneerd, maar heeft u er wel wat over om het leven van mensen met kanker iets te  veraangenamen? Dan kunt u een bedrag overmaken via de website, https://www.roparun.nl/steun-ons/doneren/?team=491087.

Bij het kopje ‘Op naam van deelnemer’ kunt u kiezen voor ‘loper Sjors Vreeswijk (Amsterdam)’. Ook kunt u uw naam invullen, zodat deze vermeld wordt op de website.

Het volgende verslag wordt uitgebracht ergens tussen Parijs en Rotterdam!

Sportieve groet,
Sjors Vreeswijk

Over de schrijver
Reactie plaatsen