MORGEN GAAN WE RICHTING PARIJS!
MORGEN GAAN WE RICHTING PARIJS!

Nee, zenuwachtig ben ik nog niet. Dit in tegenstelling tot mijn vriendin en broers. Ze weten hoe hard ik heb getraind en leven erg met me mee. Ik heb er zin en tegelijkertijd verheug ik me ook op de periode na de Roparun. Ik ben zeker van plan om fit te blijven, want dat bevalt me wel, maar weer een iets minder strak regime zou fijn zijn.

De laatste weken is er geregeld contact tussen de leden van het team. Het gaat, naast elkaar motiveren en enthousiasmeren, ook om het regelen van praktische zaken. Wie neemt wat mee, het afronden van het draaiboek en het invoeren van de route in het gehuurde (invoeren in een TomTom lukte niet, wat een lichte paniek veroorzaakte) navigatiesysteem. Het is leuk dat iedereen er zo mee bezig is, dit vergroot het teamgevoel.

Joep Vreeswijk traint voor Roparun 2018, team200We vertrekken morgen vanuit Driebergen. De eerste nacht slapen we in tenten op een camping vlakbij het startpunt in Parijs. De rest van de reis leven en slapen we in een camper. Het weer ziet er prima uit voor de komende dagen. Al heb ik in alle weersomstandigheden getraind en heb ik daar kleding voor, in korte broek en T-shirt lopen is toch het fijnst. Ook heb ik goede schoenen. Wat dat betreft kan er niets misgaan. Het enige puntje is dat ik na ongeveer zeven kilometer nog weleens last krijg van een slaapvoet. Gelukkig loop je tijdens de Roparun steeds korte afstanden, dus ik heb goede hoop dat dit probleem zich niet aandient. Vorige weekend heb ik met mijn broer Guus een run-bike-run gedaan. Dit ging super, ook qua tempo. Ik wist niet of ik hard genoeg liep. Omdat ik altijd alleen loop, meet ik me aan niemand.

Bijdragen blijven welkom!
Ik heb flink wat loten verkocht en mijn schoonouders, die eigenaar zijn van het transportbedrijf Rien Boom & Zn B.V., sponsoren me met een heel mooi bedrag. Maar, bijdragen zijn zeker nog welkom! Heeft u nog niet gedoneerd, maar heeft u er wel wat over om het leven van mensen met kanker iets te  veraangenamen? U kunt me dit laten weten door een mail te sturen naar joep.vreeswijk@dentalwatertest.nl.

Het volgende verslag doe ik ergens tussen Parijs en Rotterdam!

Groet, Joep Vreeswijk

Over de schrijver
Reactie plaatsen