OP IEDERE VRAAG EEN ANTWOORD
OP IEDERE VRAAG EEN ANTWOORD

‘Dental WaterTest heeft op iedere vraag een antwoord’
‘We hebben het gevoel serieus genomen te worden en dat is erg prettig’!

‘Dat werken met schoon water belangrijk is, dat was voor ons altijd al duidelijk. We laten ons water daarom al langere tijd geregeld testen’, aldus Jane Verhoeven, tandartsassistente bij Mondzorgkliniek Oud-Beijerland. ‘Voor onze samenwerking met Dental WaterTest werkten we samen met een partij waarmee de communicatie niet lekker liep. Op een gegeven moment bleek het water in een aantal behandelkamers niet schoon. Hier baalden we van en vroegen onze partner om hulp. We werden van het kastje naar de muur gestuurd en kregen uiteindelijk het advies om alle leidingen te vervangen. Dat was het moment dat we dachten ‘nu worden we in de maling genomen’ en gingen op zoek naar een andere partner. Na een aantal andere praktijken gevraagd te hebben naar hun partner op het gebied van waterkwaliteit, kwamen we uit bij Dental WaterTest’.

Vanaf het eerste moment is ons contact met Dental WaterTest – Sjors Vreeswijk is onze contactpersoon – goed. Dental WaterTest heeft antwoord op iedere vraag. Sjors is goed bereikbaar en weet waarover hij het heeft. We hebben het gevoel serieus genomen te worden en dat is erg prettig’!

‘Sjors heeft onze testresultaten bekeken. We spraken af om de units met goede testresultaten na een half jaar opnieuw te testen en eerst aan de slag te gaan met de vervuilde units. Zijn advies was om deze een aantal weken meerdere keren per dag te spoelen en daarnaast vaker het reinigingsprogramma uit te voeren. Dit heeft tot goede resultaten geleid. Na een half jaar was nog slechts één unit vervuild. We hebben onderzocht hoe dit kwam. Omdat deze behandelkamer dagelijks van 7.45 uur tot 17.30 uur in gebruik is, schoot het spoelen er wel eens bij in. Dit heeft ons met de neus op de feiten gedrukt: het is essentieel om het protocol te volgen’.

‘Inmiddels zijn alle units schoon en hebben we ons waterkwaliteit bewijs binnen. Hiermee zijn we echt super blij’, vertelt een stralende Jane. ‘De meeste patiënten zullen er geen idee van hebben wat de risico’s van vervuild water zijn, maar wij wel en wij willen onze patiënten aan geen enkel gevaar blootstellen’!

Over de schrijver
Reactie plaatsen