ORTHODONTISTENPRAKTIJK VEGHEL NEEMT ADVIES TER HARTE
ORTHODONTISTENPRAKTIJK VEGHEL NEEMT ADVIES TER HARTE
09 juni 2017 

ORTHODONTISTENPRAKTIJK VEGHEL NEEMT ADVIES TER HARTE

‘Dental WaterTest heeft ons voorzien van goede adviezen’ ‘En deze hebben we ter harte genomen’

‘De uitslag van de eerste waterkwaliteitstest die bij onze praktijk in Veghel is uitgevoerd, viel me tegen. De hoeveelheid KVE was beduidend hoger dan toegestaan. Dit wilden we oplossen en snel. Kwaliteit is voor onze praktijk de drijfveer in alles wat we doen en zo moet ook de kwaliteit van ons water op orde zijn’, vertelt Ricardo Ophof, orthodontist en mede-eigenaar van Orthodontistenpraktijk Veghel. ‘We willen onze patiënten geen enkel risico laten lopen. Naast het laten testen van ons water voeren we periodiek ook een luchttest uit. Je weet nooit wat de airco naar binnen blaast’.

‘Na de negatieve uitslag testten we een aantal keer met behulp van een laboratorium. Weer pakten de testen niet goed uit. Deze uitslag kregen we te horen, maar advies hoe dit aan te pakken kregen we niet. Naast in Veghel heb ik ook een praktijk in Schijndel. Deze praktijk was al bekend met Dental WaterTest en erg enthousiast. Na deze welkome tip is het contact tot stand gekomen. Dental WaterTest heeft ons voorzien van goede adviezen en deze hebben we ter harte genomen. Eén van de adviezen was om de hardheid van het water niet lager te zetten, omdat daardoor de bacteriekolonie gaat groeien. Samen hebben we ook ons protocol aangepast’, legt de praktijkeigenaar uit.

‘Inmiddels is onze waterkwaliteit op orde en hebben we ons kwaliteitsbewijs ontvangen. Hier zijn we ontzettend blij mee. We blijven samenwerken met Dental WaterTest. Hun service is goed, ze zijn altijd op tijd en we hebben een vast aanspreekpunt. We willen de kwaliteit nu natuurlijk op peil houden’.

Over de schrijver
Reactie plaatsen