arrow_drop_up arrow_drop_down

Het begint nu aan te komen op karakter

Pff, het gaat nog goed, maar ik vind het wel zwaar nu. ’s Nachts lopen vind ik pittig, maar vandaag heeft de route veel heuvels waardoor het ook heftig is. Omdat er teamleden geblesseerd zijn geraakt, moeten wij extra lopen. Ik hoop dat dat gaat lukken. Maar, we zijn nu over de helft!

De sfeer binnen het team is nog steeds goed. Al merk je wel dat sommige last krijgen van slaapgebrek. Ik heb ook nauwelijks geslapen, maar heb daar nog weinig last vast. Mijn ‘studentenleven’ komt toch nog goed van pas.

Ik verwacht morgen weer verslag te doen als we de finish over zijn. Er zullen daar veel bekenden langs de kant staan. Een goede motivatie.

Groet, Joep

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Test

ik snap er niets van

test 

Plenty of space for a smooth sub-title!

Download this E-book now, for free!

Try to persuade your visitor to download your E-book! Maybe you can make a list of the benefits or just write something about the awesome content that's inside!
No opt-in form has been selected
Cookies