VOORSTELLEN MARKETING & COMMUNICATIE STAGIAIRE DWT
VOORSTELLEN MARKETING & COMMUNICATIE STAGIAIRE DWT
21 februari 2019 

VOORSTELLEN MARKETING & COMMUNICATIE STAGIAIRE DWT

Mijn naam is Michelle de Heus, ik ben 18 jaar oud en woon in Gorinchem.
In mijn vrije tijd vind ik het leuk om wat te gaan doen met mijn vriend(en), muziek te maken, danslessen te volgen en om te tekenen en te schrijven.

Toen ik bijna klaar was met de middelbare school moest ik een moeilijke keuze gaan maken.
“Wat wil ik hierna gaan doen?”
Na veel denken, open dagen bezoeken en een meeloopdag was ik er over uit. “Ik ga Marketing & Communicatie studeren in Breda.”
Momenteel zit ik in het laatste jaar van mijn studie. Dit jaar sluit ik af door het lopen van een stage. Zo ben ik bij Dental WaterTest terecht gekomen.

Tijdens deze stage wil ik kijken hoe ik alles wat ik heb geleerd, kan toepassen in de praktijk.
Als stagiair probeer ik met een frisse blik mijn mening te geven. Dit vind ik zeer interessant, omdat ik een bron kan zijn voor nieuwe inspiratie en tegelijkertijd ook veel leer.

Ik wil bijvoorbeeld kijken hoe Dental WaterTest zich positioneert in de markt en of er ook andere manieren zijn om dit te doen. Ook wil ik mij bezig houden met de taken waar aan gedacht wordt bij Marketing en Communicatie. Denk maar aan nieuwsbrieven maken, blogs schrijven, e-mails opstellen, telefoneren, promotiemateriaal maken, ideeën inbrengen voor de website en natuurlijk besteed ik ook nog tijd aan mijn eindopdracht(en).

Ik kijk in ieder geval erg uit naar de komende periode en wie weet spreekt u mij tijdens een van mijn werkzaamheden.

Over de schrijver
Reactie plaatsen