WE HEBBEN RUIM €27.000,- OPGEHAALD!
WE HEBBEN RUIM €27.000,- OPGEHAALD!
19 mei 2016 

WE HEBBEN RUIM €27.000,- OPGEHAALD!

Een mooi resultaat. Volgend jaar weer/meer?

Vandaag is het bekend gemaakt. Onze groep, de Dental Runners, heeft ruim €27.000,- opgehaald. Een prachtig bedrag dat wordt besteed aan het veraangenamen van het leven van mensen met kanker.

Gemiddelde snelheid

Om op tijd binnen te komen moesten we een gemiddelde snelheid van 11 kilometer per uur aanhouden. Uiteindelijk hebben we de 564 kilometer van Hamburg naar Rotterdam afgelegd met een gemiddelde snelheid van 11,2 kilometer per uur en hebben we er ruim 50 uur over gedaan.

Herstel

Zoals in mijn vorige berichten te lezen was vond ik het een prachtige, maar ook zeker pittige prestatie. Mijn knieën hebben het zwaar te verduren gehad. Nu, vier dagen later kan ik zeggen dat het goed gaat. Op wat vermoeidheid en spierpijn na ben ik hersteld en kan ik alleen maar terugkijken op vier hele bijzondere (gezellige en mooie) dagen. Maar, de hardloopschoenen laat ik de komende weken nog even in de kast staan…
Het was mijn eerste keer, maar het team Dental Runners heeft dit jaar voor de vijfde keer deelgenomen. Wanneer het team voor de zesde keer van start gaat, ben ik er graag weer bij. En het resultaat van €27.000,- moeten we dan ook zeker zien te overtreffen!

Over de schrijver
Reactie plaatsen